Școala Gimnazială Sfântul Nicolae Târgu-Jiu

Go to content

Main menu

Erasmus+ Turn bullying off

SITE 2012-2020 > Proiecte și parteneriate > Parteneriate internaționale

PROIECT ERASMUS + LA  ȘCOALA GIMNAZIALĂ "SFÂNTUL NICOLAE"

         În perioada 16 - 20 aprilie 2018 Școala Gimnazială Sfântul Nicolae" din Târgu Jiu s-a desfășurat schimbul intercultural din cadrul proiectului Erasmus+ „Turn bullying   off!", proiect realizat cu sprijinul financiar al Comisiei Europene, acțiunea KA1, domeniul tineret.
         Proiectul a fost coordonat de Școala Gimnazială "Sfântul Nicolae", cu următorii parteneri: Kállósemjéni Diákokértés Ifjakért Egyesület din Ungaria,  Aksemseddin Bilimve Sanat Merkezi din Turcia, Collège Boris VIAN din Franța și  Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Gorj.  
         Proiectul și-a propus familiarizarea tinerilor cu fenomenul de bullying și a avut ca țintă conștientizarea consecințelor pe care le are acest tip de comportament asupra persoanelor agresate. Activitățile au reunit 43 de tineri din România, Ungaria, F
ranța, și Turcia. Prin activități  non-formale, participanții au învățat să își controleze emoțiile, să fie toleranți și să coopereze mai bine cu colegii în timpul activităților școlare.

         Rezultate obținute ,  impresii despre proiect, se pot vedea în următorul  articol, în următorul material video și în următoarea emisiune TV.
Sau, vă invităm pe Facebook, pentru a vizualiza postările legate de activitățile de diseminare.


Back to content | Back to main menu