Școala Gimnazială Sfântul Nicolae Târgu-Jiu

Go to content

Main menu

Narrative coaching and guidance

SITE 2012-2020 > Proiecte și parteneriate > Parteneriate internaționale > I.N.C.R.E.A.S.E., proiect Erasmus+

Participant: prof. Geică Steluța

Este profesor titular la Şcoala Gimnaziala "Sfântul Nicolae" Târgu-Jiu.  A urmat cusurile Facultății de Teologie Ortodaxa, specializarea Teologie Ortodoxa -  Limba  și   literatura  română din cadrul Universității București. A absolvit studii masterale, la sectia Teologie Biblica si Asistenta Sociala din cadrul Universității Craiova, Facultatea de Teologie Ortodoxa.                                                                                                                                                                               
Pe parcursul întregii sale activităţi profesionale s-a preocupat de perfecționarea profesională, dovadă fiind rezultatele deosebite în raport cu standardele curriculare de performanţă pe care le-a obţinut cu elevii la concursurile şcolare şi la Olimpiada de Religie Ortodoxă, precum și in cadrul activitatilor extracurriculare.
Este diriginte și acordă atenție sporită acestei responsabilități. De aici rezultă interesul pentru participarea la cursul Narrative coaching and quidance” în cadrul Proiectului  „Internationalization, new concepts and resources to enhance abilities for staff-education" (I.N.C.R.E.A.S.E.)
Rezultatele acestei participări vor aplicate în orele de religie şi de consiliere şi orientare, prin utilizarea tehnicilor şi metodelor inovatoare pentru demersul didactic învățate la cursul de la Copenhaga.
Vă  invităm să vizionați materialul de prezentare disponibil aici.


 
 
Back to content | Back to main menu