Școala Gimnazială Sfântul Nicolae Târgu-Jiu

Go to content

Main menu

Târgul Floriilor 2020

Proiecte și parteneriate


  În fiecare an sărbătorim Paştele, însă de fiecare dată ne bucurăm de venirea lui ca şi când ar fi prima oară. Copiii sunt cei care sunt cei mai entuziasmaţi de sosirea Paştelui pentru că ei, cu această ocazie, se pot bucura de pictatul ouălor, de desene si alte activități specifice acestei sărbători.
  Școala Gimnazială Sfântul Nicolae, din Târgu Jiu și Școala Gimnazială Nr.5 din Râmnicu Vâlcea  în colaborare cu Asociațiile de părinți organizează în acest an, în cadrul proiectului regional Târgul Floriilor, un concurs de creativitate și expoziție a lucrărilor realizate de elevii școlilor dar și de elevii din școlile partenere din 7 județe (Dolj, Mehedinți, Vâlcea, Hunedoara, Sibiu, Teleorman, Constanța), pe tema Sărbătorilor Pascale. Cele două ediţii organizate la nivel de şcoală, o ediție la nivel județean, o ediție interjudețeană, trei regionale și o ediție națională s-au bucurat de un succes şi un impact pozitiv atât în rândul elevilor, părinţilor dar și comunității.  

      SECŢIUNI:

Creaţii artistico-plastice (desene, picturi, colaje inspirate de Sărbătoarea Floriilor și a Sfintelor Paști) – participare individuală.
 Obiecte decorativ-practice: felicitări, ornamente, rame, coșulețe pentru ouă, ouă decorate prin diverse tehnici (împletituri, origami, quilling etc.) – participare individuală, dar și colectivă (echipaj format din maximum 5 elevi).  

 DATA DESFĂȘURĂRII CONCURSULUI :  3 aprilie 2020

La concurs se pot înscrie elevi ai claselor pregătitoare şi ai claselor I-XII.  Formularul de înscriere,  pentru fiecare cadru didactic ( anexa 1 ), va fi completat şi trimis odată cu lucrările copiilor adăugându-se un plic autoadresat si timbrat, acordul de parteneriat semnat şi ştampilat (anexa 2), în două exemplare.  
Un cadru didactic participă cu maximum trei lucrări, indiferent de secţiunea la care se înscrie. Se vor juriza numai lucrările care abordează tematica propusă.  


  În colţul din dreapta, jos, se vor scrie, pe etichetă, cu majuscule, următoarele:  
Titlul lucrării.............................................................................................................
Numele şi prenumele elevului................................................................................. Clasa............................................................................................................
Şcoala......................................................................................................
Numele şi prenumele cadrului didactic îndrumător.................................................      Localitatea/Judeţul..................................................................................................

Se vor acorda diplome pentru premiile I, II, III și M la fiecare secțiune, iar cadrele didactice vor primi un exemplar de acord de parteneriat și adeverinţa de coordonator al grupului de elevi participanți la concurs.
Toate diplomele pentru copii, adeverința cadrului didactic şi acordul de parteneriat semnat si ștampilat le veti primi prin poștă la adresa menționată de fiecare pe fişa de înscriere.  
Perioadă înscriere : 01.02.2020 – 25.03.2020
Trimiterea   lucrărilor se va face o dată cu înscrierea  până la data  de  25 martie 2020
(data poştei) pe adresa : Bulevardul Tudor Vladimirescu, nr. 27, Râmnicu Vâlcea, Vâlcea (cu mențiunea: pentru Concursul Regional Târgul Floriilor) :
Va rugăm să trimiteţi obligatoriu fişa de înscriere şi on-line pe adresa de e- mail a concursului :
targulfloriilor@gmail.com înainte de expedierea  plicului . (Plicul va conține: Fişa de înscriere, acordul de parteneriat semnat și ștampilat in două exemplare și lucrările copiilor).  

      Regulamentul și acordul de parteneriat.


 
Back to content | Back to main menu