Școala Gimnazială Sfântul Nicolae Târgu-Jiu

Go to content

Main menu

Ziua Poliției Române

SITE 2012-2020 > Școala Altfel

       Pentru că siguranţa copiilor ocupă un loc important în preocupările poliţiştilor, în seria manifestărilor organizate pentru marcarea Zilei Poliţiei Române din 25 martie, elevii din ciclul primar și gimnazial de la Școala Gimnazială ”Sfântul Nicolae“ Tg-Jiu s-au întâlnit joi, 29 martie 2018 cu reprezentanții Poliției Municipiului Tg-Jiu, în cadrul unei activități desfășurate în săptămâna "Școala altfel".
         Sub îndrumarea învă
țătorilor și diriginților, cu această ocazie a fost organizată  și o acțiune prin care elevii au fost informați de polițiști cu privire la regulile de circulație pe care trebuie să le respecte în calitate de pietoni, pentru a preveni accidentele de circulație și alte evenimente rutiere neplăcute ce pot apărea în trafic. Elevii au putut privi de aproape maşinile de poliţie.
         Importanţa activităţii a constat în faptul că elevii au conştientizat ceea ce se poate întâmpla în cazul nerespectării regulilor de circulaţie, dar şi că pot fi ,,cool” afişând un comportament civilizat.
         Activităţile de prevenţie organizate de poliţie sunt punctul de plecare spre formarea unui comportament civilizat şi eliminarea teribilismului în rândul tinerilor.
          Acțiunea a avut un impact deosebit în rândul elevilor, conducerea școlii mulțumind pe această cale tuturor persoanelor implicate
și urând
                                                                                  La mul
ți ani, Poliției Române!

Back to content | Back to main menu